Hur kan Facebook hjälpa elever med matematiken?

Är Ni intresserade av hur jag jobbar, och tänker, mig detta får Ni gärna kontakta mig via mail. Det finns många saker på Facebook som kan hjälpa eleverna på , och utanför, matte-lektionen. 

Exempelvis: 

Plattform där allt kan vara samlat på samma ställe!

Många elever som inte kan få den hjälp de behöver hemma och det kanske inte heller är föräldrarnas ansvar… Här är FB väldigt bra!

Bygga upp elevens självförtroende!

Det är en känd miljö för många elever!

Elever kan fråga anonymt.

Enkelt att använda!

Påminnelse!

När något händer uppdateras du direkt!

Gratis!

Min mailadress: nille211@gmail.com

Välkommen till min hemsida!

Vad roligt att Du är inne och tittar på min hemsida. Mitt namn är Daniel Nilsson och jobbar idag som speciallärare med inriktning matematik på Stagneliusskolan i Kalmar (jag är legitimerad speciallärare i matematik). Jag har även erfarenheter av att jobba på grundskolan då jag började min lärarkarriär som speciallärare på högstadiet. 

Jag hoppas att Du får hjälp av innehållet på min hemsida, är det något Du saknar går det bra att maila mig dina synpunkter så ska jag försöka att åtgärda detta! Jag hoppas att denna sida kan göra din förståelse för matematik både bättre & roligare, för matematik är jätteskoj när man väl förstår den:-)!

 

Syftet med hemsidan!

Min metod går ut på att jag har spelat in olika matematikgenomgångar. Du kan hitta dessa i vänsterspalten. Denna metod är inte tänkt att ersätta en lärarledd fysisk lektion, utan är mer tänkt som ett verktyg Du kan använda dig av om Du behöver höra genomgången flera gånger eller om Du sitter hemma och "kör fast" i något matematiskt innehåll. Sedan går jag igenom olika metoder och sätt för att du ska bli bättre i matematik. Dessa hittar du under "studieteknik i matematik".
Föreläsning inför 600 elever om "Hur elever kan plugga matte och vilka verktyg som finns att ta hjälp av"! Fantastiskt roligt att få chansen, att påverka en massa ungdomar!

Kommentarer till avsnittet du sett:

Matte 2B

Alexander | 15.05.2016

Tack så otroligt mycket, din sida räddade mitt betyg i kursen! :)

ma 3b

Therese | 17.12.2015

Läser på distans och hade aldrig klarat denna kursen om jag inte hade hittat hit till dig! Tack för hjälpen!

Sv:ma 3b

serjio | 27.05.2016

hej

Ma 1c

Seif | 09.12.2015

Jag får väldigt mycket hjälp av dig! Du talar lätt svenska också. :)
STORT TACK!

Ma3b

Wittgenstein | 07.12.2015

Enkla, tydliga förklaringar. 10/10 would recommend

Objekt: 16 - 20 av 43
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Ny kommentar

Inspirationsföreläsning?

Vi är bra på att konstatera när en elev har det svårt i matematik men vad gör vi sedan? En inspirationsföreläsning om hur vi kan hjälpa och stötta elever som har det svårt i matematik. Vill Du veta mer kontakta mig via mail.

Föreläsning för elever i "Studieteknik i matematik!"

En bra studieteknik i matematik är kanske det viktigaste för att en elev ska nå sitt mål, oavsett matematikkurs! Är Ni intresserade av att få en inspirerad föreläsning på Er skola om tips och tricks elever kan använda sig av för att utvecklas optimalt i matematiken? Kontakta då mig på: nille211@gmail.com så kan vi säkert hitta en bra lösning till detta

Vill Du ha mer individuell hjälp?

Vill Du ha mer individuell handledning av mig någon timma/några timmar i veckan? Mailar mig då så kommer vi säkert fram till något bra sätt som gör att Du förstår matematiken ännu bättre än vad Du gör idag! Min mailadress är: nille211@gmail.com

Vill du sponsra/donera pengar till denna sida?

Syftet med min hemsida är att hela tiden, och kommer alltid att vara gratis att använda för samtliga elever, lärare och föräldrar! Efter en del förfrågningar till att donera pengar för mitt arbete lägger jag nu till detta för er som vill. Du behöver verkligen inte göra det för att använda mina inspelningar! För Dig som ändå vill göra detta går det bra att swisha på 0722003185.

Läxhjälp?

Ni som jobbar i boken "Matematik 5000" från Natur & kultur kan nu få gratis läxhjälp på kvällarna. Gå in på denna sida och gilla-dela- och använd den gärna!

www.facebook.com/matematik5000laxhjalp

Du kan även ställa frågor på min egna facebooksida - ta ett kort på din uppgift och jag skickar ett kort på ett lösningsförslag till dig så fort jag sett din fråga.

www.facebook.com/dallesmatte?ref=hl