"Online-kurs" i matematik

 
Jag hjälper dig gärna med vad du behöver göra för att klara din mattekurs dvs organisera upp ditt arbete samt ger dig tester för att se vad du kan / behöver jobba mera med och följer upp det. Är du intresserad? Maila mig på dallesmatte8@gmail.com så kommer vi fram till en bra lösning.
 

Live-sändningar uppmärksamades i SVT nyheter Småland!

www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/han-hjalper-till-med-mattelaxan-live-framfor-kameran?cmpid=del%3Afb%3A20180511%3Ahan-hjalper-till-med-mattelaxan-live-framfor-kameran%3Anyh%3Alp

Du hittar mina live-sändningar i matematik på min facebook-sida. Gillar du sidan får du en notis när det är dags igen på din privata FB-sida.

www.facebook.com/dallesmatte/

Välkommen till min hemsida!

Vad roligt att Du är inne och tittar på min hemsida. Mitt namn är Daniel Nilsson och är legitimerad matematik-, historie- och speciallärare med inriktning matematik. Idag jobbar jag som speciallärare i matematik på Stagneliusskolan (Gymnasieskola) i Kalmar. Innan dess jobbade jag många år på högstadiet som speciallärare.

Jag hoppas att Du får hjälp av innehållet på min hemsida, är det något Du saknar går det bra att maila mig dina synpunkter så ska jag försöka att åtgärda detta! Jag hoppas att sidan kommer hjälpa dig i din matematikutveckling och att du når det mål du har med din matte-kurs!

 

Syftet med hemsidan!

Min metod går ut på att hjälpa dig i dina studier! Bland annat hittar du inspelade matematikgenomgångar på de allra flesta områderna i Ma1, Ma2 och Ma3. Du hittar dessa i vänsterspalten under kurs och genomgångar. Mina inspelade genomgångar är inte tänkt att ersätta en lärarledd fysisk lektion, utan är mer tänkt som ett verktyg Du kan använda dig av, om Du behöver höra genomgången flera gånger. Din lärare är säkert en jättebra pedagog men ibland kan det vara bra att höra en annan pedaogogs förklaring för att du ska förstå det ni håller på med. Du hittar också en hel del om studieteknik på min hemsida. Jag visar dig på fllera olika sätt att utvecklas inom matematiken. Bland annat "scaffolding" där du ställer dig tysta frågor för att få förståelse. Sitter du hemma och kör fast på någon uppgift kan du alltid fråga mig via Facebook helt gratis dvs gratis läxhjälp!
Föreläsning inför 600 elever om "Hur elever kan plugga matte och vilka verktyg som finns att ta hjälp av"! Fantastiskt roligt att få chansen, att påverka en massa ungdomar!

Kommentarer till avsnittet du sett:

Ma2b

Nina | 06.11.2016

Tack för ditt engagemang! Tack vare dina genomgångar har jag äntligen börjat förstå! Perfekt när man sitter hemma och kör fast. Är 36 år och läser upp matten för att kunna söka till sjuksköterska... Din sida har räddat mig!! Tusen tack!!

Matte

Nathalie | 20.10.2016

Tack så mycket för all hjälp, just nu förbereder jag till ett prov!

Matte 3b

Oskar | 26.09.2016

tack så mycket för detta! jag kan nu matte och jag gillar det mer nu!

Ha det gött och räkna på! :P

Ma3b

Johan | 02.06.2016

Pedagogiskt förklarat och välgjorda genomgångar. Snyggt jobbat! Många tack till dig Daniel!

Matte 2b

Tea | 28.05.2016

Tusen tack för din hjälp!

Objekt: 16 - 20 av 48
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Ny kommentar

Hur kan vi hjälpa elever med matematiksvårigheter att uppnå kunspaksmålen?

En föreläsning där jag tar upp hur vi kan kartlägga elevens matematikkunskaper, konkreta metoder och åtgärdsprogram som visat på goda resultat.

Inspirationsföreläsning?

Vi är bra på att konstatera när en elev har det svårt i matematik men vad gör vi sedan? En inspirationsföreläsning om hur vi kan hjälpa och stötta elever som har det svårt i matematik.

Föreläsning för elever i "Studieteknik i matematik!"

En bra studieteknik i matematik är kanske det viktigaste för att en elev ska nå sitt mål, oavsett matematikkurs! Är Ni intresserade av att få en inspirerad föreläsning på Er skola om tips och tricks elever kan använda sig av för att utvecklas i matematiken? 

Vill Du ha mer individuell hjälp?

Vill Du ha mer individuell handledning av mig någon timma/några timmar i veckan? Mailar mig då så kommer vi säkert fram till något bra sätt som gör att Du förstår matematiken ännu bättre än vad Du gör idag! Min mailadress är: dallesmatte8@gmail.com

Vill du sponsra/donera pengar till denna sida?

Syftet med min hemsida är att hela tiden, och kommer alltid att vara gratis att använda för samtliga elever, lärare och föräldrar! Efter en del förfrågningar till att donera pengar för mitt arbete lägger jag nu till detta för er som vill. Du behöver verkligen inte göra det för att använda mina inspelningar! För Dig som ändå vill göra detta går det bra att swisha på 0722003185.

Läxhjälp?

Ni som jobbar i boken "Matematik 5000" från Natur & kultur kan nu få gratis läxhjälp på kvällarna. Gå in på denna sida och gilla-dela- och använd den gärna!

www.facebook.com/matematik5000laxhjalp

Du kan även ställa frågor på min egna facebooksida - ta ett kort på din uppgift och jag skickar ett kort på ett lösningsförslag till dig så fort jag sett din fråga.

www.facebook.com/dallesmatte?ref=hl