Välkomna till min hemsida!

Mitt namn är Daniel Nilsson, legitimerad matematik-, historie- och speciallärare med inriktning matematik. Idag jobbar jag som speciallärare i matematik på Stagneliusskolan (Gymnasieskola) i Kalmar. Innan dess jobbade jag många år på högstadiet som speciallärare.

Alla elever kan klara sin mattekurs!

 
Jag hjälper dig gärna med vad du behöver göra för att klara din mattekurs dvs organisera upp ditt arbete samt ger dig tester för att se vad du kan / behöver jobba mera med och följer upp det. Är du intresserad? Maila mig på dallesmatte8@gmail.com så kommer vi fram till en bra lösning. Klicka på länken nedan så visar jag dig hur:
youtu.be/Pj6H_NGDBT8  I denna länk visar jag dig hur jag kan hjälpa dig med all förberedelse inför ditt nationella pov i Matematik 2 youtu.be/7MvoOAxUdto
 

Andrapris till utmärkelsen Guldäpplet 2018!

skolvarlden.se/speciallarare-tog-hem-arets-guldapple?utm_campaign=unspecified&utm_content=unspecified&utm_medium=email&utm_source=SVNyhetsbrev

Live-sändningar uppmärksamades i SVT nyheter Småland!

www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/han-hjalper-till-med-mattelaxan-live-framfor-kameran?cmpid=del%3Afb%3A20180511%3Ahan-hjalper-till-med-mattelaxan-live-framfor-kameran%3Anyh%3Alp

Du hittar mina live-sändningar i matematik på min facebook-sida. Gillar du sidan får du en notis när det är dags igen på din privata FB-sida.

www.facebook.com/dallesmatte/

Kommentarer till avsnittet du sett:

John

Smitha575 | 20.11.2014

Its really a great and useful piece of information. Im glad that you shared this useful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing. ceaefaebdgeffded

Matte 1c

Nina Svarvare | 16.10.2014

Halloj!

Olgas dotter här. Börjat natur och går efter matte 1C (matematik 5000). Grymt bra förklaringar! Du underlättar verkligen och utvecklar förståelsen hos en!
Tack! :)

Ma2b

Jonatan | 11.10.2014

Tja, tack så mycket för dina videor och genomgångar.
Dom hjälper mig att förstå och tycka att matte faktiskt är ganska kul! :)

Matte 2b

Jessica | 21.09.2014

Så otroligt bra hemsida. Hjälper mig varje gång jag pluggar hemma och kör fast på ett tal. Tusen tack för all hjälp.

Underbart

elsa | 11.09.2014

Precis fått upp ögonen för hemsidan! Ska definitivt kika in oftare. Skitbra Dalle!

Objekt: 41 - 45 av 50
<< 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>

Ny kommentar

Inspirationsföreläsning med efterföljande workshop?

Titta och läs mer i denna länk vad det är jag tar upp och vad vi kommer att jobba med (riktar sig till alla lärare dvs alla kurser/ämnen)!

drive.google.com/open?id=1kkb3TzeSO2G5Ohn3_uaRhqevI8uIuNNn

https://youtu.be/RT9Qrh0aiMg

Föreläsning för elever i "Studieteknik i matematik!"

En bra studieteknik är kanske det viktigaste för att en elev ska nå sitt mål, oavsett matematikkurs! Är Ni intresserade av att få en inspirerad föreläsning på Er skola om tips och tricks elever kan använda sig av för att utvecklas i matematiken? 

Vill Du ha mer individuell hjälp?

Vill Du ha mer individuell handledning av mig någon timma/några timmar i veckan? Mailar mig då så kommer vi säkert fram till något bra sätt som gör att Du förstår matematiken ännu bättre än vad Du gör idag! Min mailadress är: dallesmatte8@gmail.com

Vill du sponsra/donera pengar till denna sida?

Syftet med min hemsida är att hela tiden, och kommer alltid att vara gratis att använda för samtliga elever, lärare och föräldrar! Efter en del förfrågningar till att donera pengar för mitt arbete lägger jag nu till detta för er som vill. Du behöver verkligen inte göra det för att använda mina inspelningar! För Dig som ändå vill göra detta går det bra att swisha på 0722003185.

Läxhjälp?

Du kan även ställa frågor på min egna facebooksida - ta ett kort på din uppgift och jag skickar ett kort på ett lösningsförslag till dig så fort jag sett din fråga.

www.facebook.com/dallesmatte?ref=hl